Yiyerek zayıfladığım diyet listemi sizinle paylaşıyorum. SABAH: Şekersiz açık çay ya da bitki çayı, 5 adet zeytin veya 2 adet ceviz, 2 kibrit kutusu kadar az yağlı peynir, 2 dilim ince dilim tam buğday ekmeği, yağsız çiğ sebze dileğim kadar, haftada 2 gün 1 adet haşlanmış yumurta ARA ÖĞÜN: 1 porsiyon meyve, yarım su bardağı süt veya yoğurt ÖĞLE: 3 köfte büyüklüğü kadar et/tavuk/hindi/balık, 2 dilim ekmek tam buğday, yarım su bardağı yoğurt, yağsız salata dilediğim kadar ARA ÖĞÜN: 1 porsiyon meyve, 1 dilim peynir ve 1 dilim buğday ekmeği AKŞAM: 1 kase çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 2 ince dilim çavdar/bol tahıllı/tam buğday ekmek, yarım su bardağı yoğurt, dilediğim kadar yağsız salata ARA ÖĞÜN: 1 porsiyon meyve, yarım su bardağı süt ya da yoğurt
Denemediğim zayıflama yöntemi, zayıflama tavsiyeleri ve bitkisel ilaç kalmadı bide senin yemek yiyerek zayıflama diyetini deneyelim. Ne kadar süre bu şekilde diyete devam etmem gerekiyor bunu da belirtirsen sevinirim Neslihan.
Ben de bu aralar böyle bir diyet listesi arıyordum. Ne kadar süre gerekir? Ve sonuçları ne zaman almaya başlarız, Neslihan?
En az 3 ay bu şekilde gidiyorsun ama ek seçenekler oluyor. Her ay kendine 1 kez sınırsız yeme günü ilan edebilirsin