Diyet Listem :)

Konusu 'Diyet Listeleri' forumundadır ve Neslihan tarafından 24 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Neslihan

Neslihan Yeni Üye www.pembeoje.com

Yiyerek zayıfladığım diyet listemi sizinle paylaşıyorum.

SABAH: Şekersiz açık çay ya da bitki çayı, 5 adet zeytin veya 2 adet ceviz, 2 kibrit kutusu kadar az yağlı peynir, 2 dilim ince dilim tam buğday ekmeği, yağsız çiğ sebze dileğim kadar, haftada 2 gün 1 adet haşlanmış yumurta
    ARA ÖĞÜN: 1 porsiyon meyve, yarım su bardağı süt veya yoğurt
    ÖĞLE: 3 köfte büyüklüğü kadar et/tavuk/hindi/balık, 2 dilim ekmek tam buğday, yarım su bardağı yoğurt, yağsız salata dilediğim kadar
    ARA ÖĞÜN: 1 porsiyon meyve, 1 dilim peynir ve 1 dilim buğday ekmeği
    AKŞAM: 1 kase çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 2 ince dilim çavdar/bol tahıllı/tam buğday ekmek, yarım su bardağı yoğurt, dilediğim kadar yağsız salata
    ARA ÖĞÜN: 1 porsiyon meyve, yarım su bardağı süt ya da yoğurt

Nurcan ve Guven bunu beğendi.
  2. KraLiÇe

KraLiÇe Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Denemediğim zayıflama yöntemi, zayıflama tavsiyeleri ve bitkisel ilaç kalmadı bide senin yemek yiyerek zayıflama diyetini deneyelim.
    Ne kadar süre bu şekilde diyete devam etmem gerekiyor bunu da belirtirsen sevinirim Neslihan.

3. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Ben de bu aralar böyle bir diyet listesi arıyordum. Ne kadar süre gerekir? Ve sonuçları ne zaman almaya başlarız, Neslihan?

4. Neslihan

Neslihan Yeni Üye www.pembeoje.com

En az 3 ay bu şekilde gidiyorsun ama ek seçenekler oluyor. Her ay kendine 1 kez sınırsız yeme günü ilan edebilirsin :)

5. sweety

sweety Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Süper! :) Hemen deneyeceğim. Sonuçları sizinle paylaşırım.

6. Nurcan

Nurcan Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Liste hiç zor durmuyor. Ben de deneyeceğim.

7. Sarısaçlım

Sarısaçlım Saygın Üye www.pembeoje.com

gerçekten zorlayacak ggibi görünmüyor.

Sayfayı Paylaş