Bernardo Yemek Takımı Kampanyası.

Konusu 'Çeyiz' forumundadır ve Kitap kurdu tarafından 11 Şubat 2015 başlatılmıştır.

1. Kitap kurdu

Kitap kurdu Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Hanımlar bu fırsat kaçmaz.

BERNARDO sofralarınıza görsel bir şölen yaratacak yepyeni bir kampanya ile karşınızda.

Kampanyaya dahil yemek takımları; 89 parça, 50 yıl garantili, muhteşem bir paslanmaz çelik çatal bıçak takımının yanı sıra mutfağınızın vazgeçilmez pişirme ürünleriniz olacak 7 parçadan oluşan 368 TL değerinde Golden Çelik Tencere Seti ve Golden Çaydanlık kazandırıyor. Bu muhteşem kampanya ile hem sofralarınızı dilediğiniz gibi süsleyebilir hem de mutfağınızın en temel ihtiyaçları olan pişirme ürünlerinizi alabilirsiniz. Kampanyaya tüm 12 kişilik yemek takımları dahil olup , toplam fiyat seçilen yemek takımı ve çatal bıçak takımının fiyatına göre değişiklik göstermektedir. Hediye edilen 89 parça çatal bıçak takımları 799 TL değerindedir. Bu fiyat üzerindeki çatal bıçak takımı seçimlerinde fiyat farkı toplam alışveriş tutarına yansıtılır.

2. Müzik delisiyim

Müzik delisiyim Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Anneme mutlaka söylemeliyim kampanyalar birer fırsattır annem için birde Bernardo nun yemek takımı ihtiyacı olmasa bile görmek için gider bakar mutlaka. ihtiyacınmı var yemek takımına desek çok indirimli aldım sevdiğim birine hediye ederim der.:D

3. Belemir

Belemir Yeni Üye www.pembeoje.com

Bernardo kahvaltı takımı aldım ama çok şık kullanmaya kıyamıyorum.

Sayfayı Paylaş