5’i 1 Yerde Zayıflama Çayı benle zayıflamak isteyenler buyurn

Konusu 'Zayıflama Kürleri' forumundadır ve TRByn tarafından 8 Ocak 2015 başlatılmıştır.

1. TRByn

TRByn Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

• 1 tatlı kaşığı biberiye
    • 1 tatlı kaşığı mate çayı
    • 1 tatlı kaşığı funda yaprağı
    • 1 tatlı kaşığı kekik
    • 1 litre kaynar su

1 litre su kaynatılır. Belirtilen malzemeler, kaynar suyun içine atılır. Kesinlikle kaynatmıyoruz, kaynamış suyun içine atıyoruz. Ağzına kapak kapatıp, 5 dakika demliyoruz. Süzgeçle bir bardağa, çay gibi dolduruyoruz. Günde 4-5 bardak içiyoruz. Kesinlikle şeker kullanmıyoruz, tadı hoşunuza gitmezse 1 tatlı kaşığı bal veya tatlandırıcı kullana bilirsiniz. 1 dilim limonla içebilirsiniz, evde yoktu ben görsele koyamadım. Çok faydalı bir çaydır, internetten araştırabilirsiniz. Malzemeleri kesinlikle aktardan ayrı, ayrı alın. Size süzme çay olarak vermek isteyebilirler, itibar etmeyin. Resimde görülen malzemeleri 10 tl ye aldım, ve yaklaşık 45 gün gidiyor. Ben doğumdan sonra kullandım, 2 buçuk ayda 30 kilo verdim. 9 sene sonra yine kilo aldığım için bugün tekrar başladım, sizlerle de paylaşmak istedim bol şanslar.

2. Victoria

Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

Bugün deneyeğim bunu bir baharatçıya gidip almam lazım öncelikle :)

3. Alara

Alara Profesyonel Üye www.pembeoje.com

Ben gittim bir baharatçıya aldım aylar önce diyet yaparsanız işe yarar diyet yapılmazsa sadece çay içmiş olursunuz.

Sayfayı Paylaş