2015 Yılında Vizyona Girecek Filmler

Konusu 'Sinema, Film, Dizi' forumundadır ve Victoria tarafından 30 Mart 2015 başlatılmıştır.

  1. Victoria

    Victoria ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Yönetici Genel Yönetici www.pembeoje.com

    2015 Yılında Vizyona Girecek Filmleri Beraber inceleyelim, 2015 Yılında Vizyona Girecek Macera Filmleri, Komedi Filmleri, Tarihi Filmler, Duygusal ve Romantik Filmler gibi Her Zevke Uygun Seçenekler Bulunmaktadır

    Bahar ayları gelince gevşeyen gönül yaylarımızı kendine nasıl getireceğimizi kara kara düşündüğümüz günlere giriş yapıyoruz.

    Çünkü her bahar demek, yeni aşk demek, yeni hayat demek, yeni bir başlangıç demek çoğumuz için. Sinema tutkunları için de elbette yeni filmler demek.



    Daha önceki bahar aylarını bir kenara koyun, 2015 baharı sinema salonları tek kelimeyle yıkılacak! O güzelim bahar havasını bir kenara koyup kendinizi karanlık sinema salonlarına atacaksınız emin olun.



    Neden mi? İşte size buna sebep olacak 26 film!



    Paul Walker'ı son kez görmek, Mad Max efsanesinin küllerinden doğuşuna şahit olmak, Jennifer Aniston'la bunalımlara girmek, Al Pacino'ya yeniden hayran kalmak... Hepsi bize 2015 baharında kısmet olacak. Avengers ekibiyle dünyayı robot istilasına karşı savunacağız, eşimizi aldatmanın başımıza neler açacağını göreceğiz, hayalet bir dayıyla tebelleş olacağız. Çok eğleneceğiz çok. Hepsi de sinema salonlarında olacak! İşte size bu bahar elinizden düşürmeyeceğiniz bir sinema takvimi! Oturduk sizler için birbirinden farklı türlerde 26 filmi derledik. 3 ay boyunca seçin beğenin gidin izleyin.



    Bu filmlerin DVD'si beklenmez...



    6 Mart

    [​IMG]

    1.Bir Varmış Bir Yokmuş



    Erkek Tarafı, Başka Dilde Aşk gibi yapımlara imza atan yönetmen İlksen Başarır'ın bir başka romantik denemesi olan Bir Varmış Bir Yokmuş'un başrollerinde Mert Fırat ve Melisa Sözen oynuyor. Kısaca senaryodan bahsedecek olursak; Nehir bir gün tesadüfen bir şarkı dinler ve derinden etkilenir. O kadar beğenir ki notaların ardından şarkıyı yapan müzisyenin peşine düşer. Ancak şarkının sahibi Ozan, kapalı kutu ve gelgitler yaşayan bir karakterdir. Birbirine zıt iki karakterin buluşmasına vesile olan şarkı onların ilişkisini bir aşka çevirebilecek midir? Bu sorunun yanıtını 6 Mart'ta alacağız.


    [​IMG]

    2.Büyük Gözler / Big Eyes



    Tim Burton hayranlarının merakla beklediği, Big Eyes'ın başrollerinde Amy Adams ve Christoph Waltz'i izleyeceğiz. Tarantino filmleriyle yüreğimize kazıdığımız Christoph Waltz'in bu filmdeki performansı 2015'in en çok merak edilenleri arasında. 1950’li yıllarda iri gözlü çocuk tablolarıyla tanınan Amerikalı ressam Margaret Keane’in, eşi Walter Keane ile yaşadığı güç mücadelesini beyazperdeye taşıyan film, biyografik bir uyarlama. Karısının göze çarpan yeteneğini ve ortaya koyduğu eserleri satış stratejisi adına sahiplenen Walter Keane, para ve şöhreti yakaladıktan sonra eşi Margaret'ı gölgede bırakır. Yaptığı tabloların birisi için bile "Benim tablom!" diyemeyen Margaret, kocasının baskına karşı çetin bir savaş verecektir.

    [​IMG]

    3.Chappie



    Bilim kurgu türünün en çok gelecek vadeden yönetmenlerinden olan Neill Blomkamp, Yasak Bölge 9 ve Elysium'dan sonra muhteşem bir ustalık eseriyle karşımıza çıkıyor! Chappie, atmosferi ve çekimleriyle Yasak Bölge 9'u andıran bir yapım. Filmin kadrosunda Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Sharlto Copley ve Dev Patel yer alıyor. Bu kadar sağlam bir kadronun renklendirdiği filmin konusuna bakacak olursak; Yakın gelecekte, baskıcı mekanik robotlardan oluşan polis güçleri sistemi ele geçirmiş ve insanları da baskı altına almaya başlamışlardır. Ancak, insanlar yavaş yavaş bu baskıcı robot kuvvetlerine karşı koymaya başlarlar. Bu robot polislerden birisi nihayet insanların eline geçtiğindeyse işin seyiri değişir. İnsanlar, ele geçirdikleri bu robota yeni bir program yüklerler. Bu sayede ilk kez kendisi adına düşünen ve hisseden "Chappie" adlı robot ortaya çıkar. Ancak, kısa zamanda Chappie düzene ve insanlığa karşı tehdit olarak görülmeye başlar ve yetkililer onu durudurmak için herşeyi göze alırlar. Hugh Jackman'ı daha önce Real Steel'de yine bir robot hikayesinde izlemiş ve çok beğenmiştik, Chappie'de de bizi yine mest edeceğinden eminiz.

    [​IMG]

    4.Lazarus Etkisi



    David Gelb'in ilk sinema filmi olacak olan Lazarus Etkisi, son derece etkileyici bir korku gerilim yapımı olacağa benziyor. Olivia Wilde'ın hayranlık uyandıran güzelliğiyle renk kattığı filmin konusu şu şekilde; Bir grup araştırmacı, ölen insanları yeniden diriltmeyi başaran bir proje üzerinde çalışmaktadırlar. Denek olarak köpekleri kullanırlar ve bazı rahatsız edici sonuçlarla karşılaşırlar. Sonrasında ise beklenmedik şekilde işler ters gider. Araştırmacılardan biri olan Zoe ölür ve tüm ekip yıkılır. Bu ölümü kabullenemeyen ekip üyeleri, Frank'in de kendilerini zormalasıyla birlikte deneyi gerçek bir insan üzerinde uygulama kararı alırlar. Bu defa denek Zoe olur ve deney sayede genç kadın yeniden hayata döner fakat karakteri tamamen değişen genç kadın, tüm ekip üyelerinin kabusu olmaya başlar!



    13 Mart


    [​IMG]

    5.Kingsman



    X Men serilerine, Kick Ass'e imza atan ve yeni Fantastik Dörtlü filmiyle de karşımıza çıkacak olan yönetmen Matthew Vaughn'un yeni filmi Kingsman'de başrollerde Colin Firth ve Samuel L Jackson gibi isimler var. Gary “Eggsy” Price, çok küçük yaşta babasını bir askeri görevde yitirir. Bu gizli görev neticesinde ailesine bir madalya takdim edilir ve aileye bir kereye mahsus olmak üzere yardım istemeleri için bir telefon numarası verilir. Aradan 17 yıl geçer, işsiz Eggsy annesinin evinde yaşamaktadır. Bir gün trafikte kargaşaya neden olur ve tutuklanınca karakoldan kurtulmak için madalyayı kullanır. Onu bu olaydan kurtaran ajan Harry Hart ise hayatını Eggsy’nin babasına borçludur. Şimdi Harry, bu sıradan gibi görünen gence, gizli bir bağımsız istihbarat servisi ajanı olmanın yollarını öğretecektir. Eggsy’yi bu yeni hayatında ciddi bir sınav beklemektedir

    [​IMG]

    6.Prenses Kaguya Masalı



    Anime denildiğinde Isao Takahata ismi önünde saygıyla eğilenlerin merakla beklediği Prenses Kaguya Masalı 2 Saat 18 dakikalık bir şölen niteliğinde. Gökteki Kale filmiyle üstatlığını ıspatlayan Takahata'nın bu çalışması 14 yıl aradan sonra gelen özel bir yapım. Japonya'nın en değerli sanatçılarından olan Takahata, bu eserinde yaşlı bir çiftin ormanda buldukları sihirli bir bebeği büyütme macerasını, masalsı ve şiirsel bir dille beyazperdeye taşıyor!

    [​IMG]

    7.Sindirella



    Hollywood'un son dönemlerdeki çocuk masallarına olan ilgisi tartışılmaz. Neredeyse Keloğlan dışında hemen her masalın filmi çekildi desek yeridir. Şimdi de Valkyrie Operasyonu, Thor ve Jack Ryan gibi aksiyon filmleriyle olduğu kadar Marilyn İle Bir Hafta gibi işlere de imza atmış olan Kenneth Branagh, bize Sindirella'yı getiriyor. Cate Clanchett ve Lily James'i başrollerde göreceğimiz film Game Of Thrones'un Robb'u Richard Madden ile de güzel bir sürpriz yapıyor. Klasik Sindirella masalını modern bir dille uyarlayan filmin senaryosuna bakacak olursak: Ella’nın tüccar babası, annesinin trajik ölümü üzerine başka bir kadınla evlenir. Çok sevdiği babasına destek olmak için Ella yeni üvey annesi Tremaine’i ve üvey kız kardeşleri Anastasia ve Drizella’yı kabul eder. Fakat Ella'nın babası da aniden ölünce, genç kız bu zalim üvey anne ve kız kardeş ile baş başa kalacaktır. Kısa zaman içinde kendi evinde bu üç kadının hizmetçisi durumuna düşer. Umutsuzluğa kapışan genç kadının tek kurtuluşu, kentte düzenlenen ve tüm genç kızların katılacağı o balodur.



    20 Mart

    [​IMG]

    8.Danny Collins



    Crazy Stupid Love, Arabalar 2, Last Vegas gibi çok farklı ancak genelde ince mizah içeren yapımlara imza atmış olan yönetmen Dan Fogelman'ın elinden çıkan Danny Collins, yine bıyık altından güldüren bir film olacak. Al Pacino'yu o sert çizgilerinin dışında görmeyeli o kadar çok zaman oldu ki ne zaman "ağır ağabey" çeketini çıkarttı hatırlayamıyoruz bile. Yaşlanmış bir Rock yıldızının 40 yıl önce John Lennon tarafından kendisine yazılmış bir mektubu keşfetmesiyle başlayan komik olayların anlatıldığı filmde Usta oyuncu Al Pacino'ya Melissa Benoist ve Jennifer Garner gibi isimler eşlik ediyor.

    [​IMG]

    9.Kocan Kadar Konuş



    Gora ve Patron Mutlu Son İstiyor gibi filmlerin altında imzası bulunan Kıvanç Baruönü'nün yönetmen koltuğunda olduğu Kocan Kadar Konuş'un başrollerinde Ezgi Mola, Murat Yıldırım ve usta oyuncu Nevra Serezli bulunuyor. Şebnem Burcuoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan öykü, çevresindeki herkes hızla evlilik hazırlığındayken hayatındaki doğru adamı asla bulamayan bir kadının hikayesini anlatıyor.

    [​IMG]

    10.Insurgent



    Robert Schwentke, Divergent efsanesinin devam filmi için ne kadar doğru bir yönetmendir bilemiyoruz ancak son iki filminde RED ve RIPD gibi komedilere imza atmış olan yönetmenin, bu film için doğru refefans olduğu gösterecek en son çalışması 2004'teki Uçuş Planı'dır diyebiliriz. Bu açıdan hayal kırıklığı yaratma handikapı olan Insurgent'ta yine başrolde Shailene Woodley'i izleyeceğiz. Devam filminde Tris'in tercihinin sonuçlarının yanı sıra, çözülmeye başlayan düzenin dünbyayı ne hale getirdiğine tanık olacağız! Mücadeleye kaldığı yerden devam edecek olan Tris'in yolculuğunun bu ikinci ayağı ilkinden daha güzel olacak mı göreceğiz...


    [​IMG]

    11.Son Mektup



    Orhan Eren'in 120'den sonra ikinci sinema denemesi olacak olan Son Mektup yine bir dönem filmi konumunda. Tansel Öngel ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimleri başrolde göreceğimiz filmde, Tayyareci Yüzbaşı Salih Ekrem I. Dünya Savaşı sırasında gönüllü olarak Çanakkale cephesine gider. savaşın çetin koşulları altında askerlerin hayatta kalması için mücadele veren Nihal Hemşire ile burada tanışır. Salih Ekrem ve Nihal zorlu şartlar altında, bir de Fuat adından kimsesiz bir çocuğu sahiplenirler. İngilizler tarafından gelen bir hava baskınında Salih Yüzbaşı sayesinde kurtulan “Küçük Gazi Fuat”, yüzbaşı ve hemşirenin arasındaki aşkın şahidi olacaktır.

    [​IMG]

    12.The Gunman



    Fragmanıyla filmin adı "Mermiye Kafa Atanlar: Tarlabaşı" da olsa olurmuş dedirten The Gunman, müzikleri ve sürükleyici hikayesiyle Mart ayının keyifle izlenecek yapımlarından biri olacağa benziyor. Paris'ten Sevgilerle, Suikastçi ve Zero Hour ile rüştünü ıspatlamış yönetmen Pierre Morel'in elinden çıkan yapımda başrollerde süper bir üçlü yer alıyor. Sean Penn, Idris Elba, Javier Bardem... Messi, Ronaldo, Robben bir araya gelse ancak böyle bir kadro olur! Bir roman uyarlaması olan filmin kadrosuna bakacak olursak; Bir zamanlar emrinde çalıştığı örgüt tarafından ihanete uğrayan eski ajan Jim Terrier, tehlike dolu geçmişini ardında bırakıp yeni bir hayata başlamanın arefesindedir. Terrier, sevgilisi Anne ile evlenip sıradan bir adam olmanın planlarını yaparken eski iş arkadaşları ve patronları tarafından takip edildiğini fark eder. Peşindeki eski dostlarından kurulu dünyanın en güçlü örgütünün tek hedefi Jim Terrier'ı öldürmektir. Jim yeni düşmanlarıyla yüzleşip hayatta kalmaya çalışırken canı tehlikede olan tek kişinin kendisi olmadığını anlar. Artık sadece kendisini değil, tek varlığı Anne'i de korumak zorundadır.



    3 Nisan


    [​IMG]

    13. Hızlı ve Öfkeli 7



    Ve işte beklenen film! Paul Walker'ı son kez saygıyla anacağımız, Vin Diesel'in heybetine bir kez daha alkış tutacağımız, arabalarıyla olsun müzikleriyle olsun gelecek 1 yıl boyunca etkisinden kurtulamayacağımız, dünya sinema tarihinin en başarılı aksiyon serisinin son filmi; Hızlı ve Öfkeli 7 salonlara 3 Nisan'da bomba gibi düşecek! Yönetmen koltuğunda, korku ve gerilim türünün usta ismi James Wan'ın oturduğu film bu açıdan da büyük bir merak uyandırıyor. Testere serisi, Ruhlar Bölgesi, Annabelle ve Conjuring gibi filmlere imza atmış olan Wan'ın elinden nasıl bir aksiyon filmi çıkacağını gerçekten meraktan çatlayarak bekliyoruz. Jason Statham'dan tutun Vin Diesel'e, Michelle Rodriguez'den tutun Paul Walker'a kadar ve hatta Dwayne Johnson'a kadar uzanan dev bir kadroyla vizyona girecek filmde Kurt Russell ve Djimon Honsou gibi isimler de var! Hatta serinin sadece 3. filminde boy göstermiş olan Lucas Black bile filmde yer alıyor! Kadro o kadar geniş, senaryo derinliği o kadar büyük ki filmin muhteşem olması kaçınılmaz. Açıkçası 3 Nisan unutulmayacak bir gün olacak diyebiliriz. Hızlı ve Öfkeli 7. filminde tarih yazabilir.



    10 Nisan


    [​IMG]

    14. Ex Machina



    Kumsal, 28 Gün Sonra, Gün Işığı, Dredd gibi birbirinden ilginç filmlere imza atmış olan yönetmen Alex Garland'ın çok güvendiği bir yapım olan Ex Machina, nisan ayının şaşırtıcı filmlerinden olacak. Oscar Isaac gibi oyunculuğun kitabını yazmış genç aktörlerden birini başrolde izleyeceğimiz filmin konusuna bakacak olursak; Henüz 24 yaşındaki Caleb, sadece Silikon Vadisi'nin değil dünyanın da en önemli teknoloji şirketinde yazılım uzmanı olarak çalışmaktadır. Şirketin gizemli CEO’su Nathan ise hem şirketten hem insanlardan uzakta, özel bir dağ evinde yaşamaktadır. Caleb, düzenlenen bir yarışmada, Nathan'ın dağ evinde 1 haftalık bir 'ödül' kazanır. Fakat içine çekileceği deneyden habersizdir. 'Ava' adında güzel bir robot kızın bedeninde, dünyanın ilk gerçek yapay zekası Caleb'i beklemektedir.



    24 Nisan


    [​IMG]

    15. Cake



    Beastly ile "Yapma bunu" dedirten, Wont Back Down ile "Eh..." dedirten yönetmen Daniel Barnz'ın 3. denemesi olacak olan Cake, vizyon tarihinden çok öncesinde adından bahsettirmiş bir yapım. Jennifer Aniston'ın 2015 Oscar'ına dakika bir gol bir misali adaylığını koyacağı Cake filmi dram türünde ve gerçekten iyi hazırlanılmış bir yapım. Claire, toplumdan git gide uzaklaşmış, evinde kendi kendine yaşayan bir kadındır. Dış dünyayla kalan yegane bağlantısı evde ona hem yoldaş olan hem de işleriyle ilgilenen Silvana'dır. Claire sıkıntılarından kısmen kronik-ağrılı hastaların oluşturduğu terapi grubuna giderek uzaklaşmaya çalışır. Hayata bağlılığını sorguladığı sırada, terapi grubundaki arkadaşı Nina'nın ani intiharı Claire'in de yaşamını ve dengesini alt üst eder. Birbirlerini çok tanımıyor olmalarına rağmen Nina, Claire'ın rüyalarına girer. Nina'nın ölümünün ardında yatan gerçekleri öğrenmek isteyen Claire, kadının kocasını ve küçük oğlunu bulur. Fakat sorularına aldığı yanıtlar hiç de umduğu gibi değildir.



    1 Mayıs


    [​IMG]

    16. Avengers : Age Of Ultron



    Özledik vesselam! Hulk'un yırtılan gömleği olsun, Thor'un uçuşan saçları olsun, Ironman'ın elinden çıkan ışıkları, Kaptan Amerika'nın taytını...Hepsini özledik. Onları bir arada görmenin verdiği heyecanı bir kez daha yaşamaya hazır mısınız? Marvel'ın adeta kadrolu yönetmeni olan Joss Whedon'un elinden çıkacak olan Yenilmezler 2'de yine aynı dev kadroyla büyük bir savaşın ortasında bulacağız kendimizi. Marvel'ın iddiasına göre gelmiş geçmiş en aksiyonlu süper kahraman filmi olacak olan Age Of Ultron'da kötü karakter Ultron'a James Spader hayat verecek. James Spader kim miydi? James Spader sevgiydi, emekti, Yıldız Geçidiydi bir zamanlar...



    8 Mayıs


    [​IMG]

    17. Child 44



    Denüz toyluk çağında olan yönetmen Daniel Espinosa'nın 2. filmi olan Child 44 çok iddialı bir kadroya sahip. Tom Hardy ve Gary Oldman'ın başı çektiği filmde Sovyet Rusya'sının karanlıkta kalan bir hikayesini aralayacağız. Konuya bakacak olursak; Sovyet Birliği'nde Stalin döneminde geçen hikayede, devlet için çalışan bir gizli ajan bir seri çocuk cinayetini araştırmak için görevlendirilir. Örgütte gözden düştüğü için verilen bu görevde, ajan cinayetlerin üst seviyede bir parti lideri ile alakalı olduğunu ortaya çıkartacaktır.



    [​IMG]

    18. The Loft



    Daha önce 2008'de çekilen ve çok merak uyandıran bir film olan "Çatı Katı" yani The Loft yeniden çekildi. Erik Van Looy'un elinden çıkan filmde, eşlerini aldatmak için kendilerine has bir çatı katı dizayn eden beş arkadaşın öyküsünü anlatılıyor. Bir gün bu son derece mahrem sığınaklarında bir kadının cesetini bulmalarıyla birlikte de beş kafadarın hayatı değişmeye başlıyor. Zaman içerisinde beş arkadaşın hem etraflarından hem de eşlerinden sakladıkları en büyük sırlar da birer birer açığa çıkıyor. İlişkiler üzerine senenin en ilginç yapımı olacağa benzeyen The Loft'ta başrolde Karl Urban'ı izliyoruz.

    [​IMG]

    19. Inherit Vice



    There Will Be Blood, Manolya ve Boogie Nights gibi filmlerin altında imzası olan Paul Thomas Anderson'un ustalık eseri olarak görülen Inherit Vice aynı zamanda Joaquin Phoenix'in Oscar heykelciğine göz kırpacağı bir yapım olacak. Komedi, polisiye ve dram türünün güzel bir karması olan filmde Owen Wilson, Benicio Del Toro ve Reese Witherspoon gibi yıldızlar da rol alıyor. Filmin konusuna bakacak olursak; 1980'lerin sonlarında Los Angeles'ta geçen hikayede özel dedektif Doc Sportello'nun aldığı son iş her zamankinden daha zor bir dava karşısına çıkartıyor. Zira uzun zamandır görmediği eski sevgilisi yakın zamanda kayıplara karışmış ve kendisinden bu davayı çözmesi istenmiştir. Sportello davanın içine girdikçe işler daha da karmaşık bir hal alır ve bir noktadan sonra gizemin çözülmesi, asıl hedefi olmaktan çıkar...



    15 Mayıs


    [​IMG]

    20. Mad Max: Fury Road



    Çalsın davullar, zurnalar inletsin gökyüzünü! Fragmanını görünce nedendir bilinmez halaya durmamıza sebep olan bir yapım geliyor 15 Mayıs'ta. Afişini görünce "Allah'ına kurban" dedirten, vitesin topuzuna kuru kafa taktıran, koltuğun altına bir adet "haydar" koyma ihtiyacı duyduran anlı şanlı "Mad Max" efsanesi geri dönüyor! Hem de nasıl dönmek! Batman serisindeki Bane rolüyle, ellerinde ölmek istediğimiz Tom Hardy ile! Güzelliğinden sual olunmaz Charlize Theron ile! Ve eski Mad Max serisine büyüsünü kazandıran ancak sonrasında dedelik sendromuna girdiğinden midir nedir, hep çocuk filmleri çeken George Miller ile! Muhteşem aksiyon sahnelerine doyup "Daha 10 yıl aksiyon izlemem arkadaş" diyeceğimiz bir yapım olacak olan Mad Max'i bekleyin, pişman olmayacaksınız!

    [​IMG]

    21. Magi



    Daha önce Şubat'ta yayına girmesini beklediğimiz Magi, karşımıza 15 Mayıs'ta çıkacak. Dabbe gibi kült bir korku filmine imza atan Hasan Karacadağ'ın son çalışması olan Magi, hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla Karacadağ'ın şimdiye kadar gerçekleştirdiği en dikkat çekici proje olacağa benziyor. Film, Amerikalı gazeteci Olivia Watkins, Türkiye'de yaşayan kız kardeşi Marla tarafından acil olarak İstanbul'a çağırılmasıyla başlıyor. Esrarengiz bir cinayete kurban giden Olivia'nın ardından gerilim dolu bir serüven başlıyor. Karacadağ'ın korku filmlerine bakışında radikal bir adım olması beklenen Magi'nin kadrosunda Kenan Ece'nin yanı sıra yabancı oyuncular Michael Madsen ve Stephen Baldwin yer alıyor.



    22 Mayıs

    [​IMG]

    22. Get Hard



    Tropik Fırtına'dan tutun MIB 3'e kadar absürt komedide tarih yazmış bir yönetmen olan Etan Cohen'in yeni filmi Get Hard, absürt komedinin has adamı Will Ferrell ile karşımıza çıkacak. Konusu nedir derseniz; Milyoner James King sahtekarlıktan tutuklanır ve San Quentin hapishanesine göndirileceğini öğrenir. Fakat demir parmaklıklar ardına girmeden Darnell Lewis'ten öğreneceği çok şey vardır!


    [​IMG]

    23. If Follows



    David Robert Mitchell'ın ilk filmi olan It Follows, izledikten sonra "Allah belamızı verdi" dedirtecek türden bir yapım. Çok ışıltılı olmayan bir kadtoya sahip film kült olabilecek bir korku filmi. Senaryoya bakacak olursak; Jay, yaşıtları gibi günlerini yakın arkadaşları ve ailesiyle geçiren sıradan bir gençtir. Bir gün hoşlandığı gençle birlikte şehir dışındaki bir harabeye gider ve sonrasında kendini baygın vaziyette bulur. Jay'in sıradan hayatı bu an itibarıyla deneyimlemeye başladığı tuhaf sanrılarla kabusa dönüşür. Peşinde birileri ya da bir şeyler tarafından izlendiğine emindir ve arkadaşlarıyla bir araya gelip kendini izleyen ürkütücü şeyden kurtulmanın bir yolunu bulmak zorundadır.



    24. Tomorrowland



    Farklı türde yapımlarla gündeme gelen yönetmen Brad Bird'in en şaşalı yapımı olacak olan Tomorrowland, yönetmenin daha önce imza attığı; The Simpsons, İnanılmaz Aile ve Mission Impossible: Ghost Protocol'ün çok ötesinde bir resital vadediyor! George Clooney'i uzun zaman sonra ilginç bir rolde bize sunacak olan filmin başrolünde Britt Robertson adlı bir kızımız bulunuyor. Senaryoda zamanda yolculuk imkanı sağlayan bir kalemi eline geçiren genç bir kızın, anılar ve zaman arasındaki ilginç yolculuğu konu ediliyor.



    29 Mayıs

    [​IMG]

    25. Hayalet Dayı



    Ali Yorgancıoğlu'nun ilk projesi olan Hayalet Dayı, Settar Tanrıöğen'i hayalet bir dayı halinde bize sunan komedi türünde bir yapım. Ozan Özcan ve Caner Özyurtlu gibi isimlerle dolu genç bir kadroya sahip filmin konusuna bakacak olursak; Ozan ve Caner, uzun arayışlar sonucunda hayallerindeki gibi bir evi oldukça uygun bir fiyata bulurlar ve yerleşirler. Zamanla evde yalnız olmadıklarını fark ederler ve gülünç olaylar birbirini izler.Yalnızca ikisinin görebildiği yaşlı bir ruh, evin içinde dolanıp durmaktadır! Arafta kaldığı için yardıma ihtiyacı olan bu hayalete yardım etmek Ozan'a ve Caner'e düşer. Kendi evlerinde de huzuru bulmak için giriştikleri bu iş onlara hem hüzünlü hem de komik bir macera yaşatacaktır.

    [​IMG]

    26. San Andreas



    Cici işlerin yönetmeni olarak bilinen Brad Peyton'un belki de ilk ciddi denemesi olacak olan San Andreas'ta başrolde, daha önce yine kendisiyle çalışmış olan Dwayne Johnson yer alıyor. California'da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi'nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom'un yaşadıklarını ön plana alan film, genç adamın duygusal hayatı ile sorumluluklarını dengede tutma çabasına odaklanıyor.



    Bonus: 6 Mart


    [​IMG]

    UK2911



    Pek çok film gördük pek çok film tanıdık ancak gelgelelim böylesini daha önce anlatma fırsatımız olmadı. Tamamı 3D olarak çekilen Murat Kaptan UK2911 adlı film Türkiye için bir ilk konumunda. Şahin Derun'un elinden çıkan çalışma, Albatros uzay istasyonundan Savarona uzay mekiğiyle yola çıkan Murat Kaptan ve mürettebatının ölüm kalım mücadelesiyle dolu maceralarını anlatıyor. Murat Kaptan'ın komutasında bulunan ve bilim adamlarından oluşan mürettebat, uzayın tehlikeli ve henüz keşfedilmemiş ve dokuzuncu sektör olarak bilinen bölümüne doğru yola çıkarlar. Yolculuğun amacı, dokuzuncu sektörde bulunan bir nebuladan partikül ve gaz örnekleri toplamaktır. Ancak bu göründüğü kadar kolay değildir ve evrenin kaderi bu mürettebatın yolculuğunu ve araştırmasını sağ salim tamamlayabilmesine bağlıdır.



    RADİKAL
     
  2. Irmak

    Irmak Yeni Üye www.pembeoje.com

    2015 hafta sonları bizim nerede olacağımz belli oldu.
     

Sayfayı Paylaş