2 Kg Verip Kilo Koruma Diyeti

Konusu 'Diyet Listeleri' forumundadır ve Nine tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Nine

Nine Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

Merhaba.
    Kaldı son 2 kilo.Son birkaç aydır o kadar az yiyorum ki normal birinin diyet diye yaptığını yesem muhakkak günde 1-2 kilo alırım.O yüzden yavaş yavaş düzene sokmaya karar verdim.Öncelikle şu 2 kilodan hızla kurtulup sonra kilo koruma adına yavaş yavaş öğün artırıp-çoğaltacağım.

Öncelikle ramazan nedeniyle şöyle başlarım diyorum (sahur yapmıyorum normalde de)

ilk gün : bol marul + domates ile salata (nar ekşisi soslu) yanında bir bardak ayran ve büyük bir kase yağsız-tuzsuz patlamış mısır ile toplam 10 kadar şekerli çay.
    ikinci gün: bol marul + domates ile salata (nar ekşisi soslu) yanında bir bardak ayran ve büyük bir kase yağsız-tuzsuz patlamış mısır ile toplam 10 kadar şekerli çay.
    üçüncü gün:bol marul + domates ile salata (nar ekşisi soslu) yanında bir bardak ayran ve büyük bir kase yağsız-tutsuz patlamış mısır ile toplam 10 kadar şekerli çay. + 1 yumurta
    dördüncü gün : bol marul + domates ile salata (nar ekşisi soslu) yanında bir bardak ayran ve büyük bir kase yağsız-tutsuz patlamış mısır ile toplam 10 kadar şekerli çay. + 1 yumurta ve 1 adet elma

sanırım bu 4 günde şu 2 kiloyu verip kurtulurum.Çok yavaş kilo veriyorum.Kiloyu verince de yavaş yavaş eklemeler yapıp normal insanlar kadar yiyebilirim sanırım.

Bu akşam başlamış oluyorum.Yarın akşam kilodaki oynamaları haber veririm.

Sayfayı Paylaş