Medikal Estetik Nedir.

Konusu 'Medikal Estetik' forumundadır ve Derya tarafından 31 Aralık 2014 başlatılmıştır.

  1. Derya

    Derya Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Medikal Estetik....
    Estetik Tıp, sanatsal bir bilimdir. Cildin, yüzün, vücudun görünüşünü, dokusunu ve konturunu düzeltmek için çeşitli prosedür ve tetkiklere dayanan, tıbbın gelişmekte olan bir dalıdır.

    Kişinin estetik ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çeşitli tedaviler sunan bu alan, aynı zamanda doğal ve sağlıklı görünümü korumak amacıyla da sağlık rutininin bir parçası olmuştur.

    Medikal estetik, non-invaziv veya minimal invaziv teknolojileri ve teknikleri barındırır, genel anestezi olmadan ve dokular kesilmeden yapılır. Medikal estetikteki invaziv prosedürler, genellikle cilt veya cilt altına yapılan enjeksiyonları gerektirir. Bu sayede kırışıkları gidermek, aşırı terlemeyi engellemek, daha hacimli bir dudak yapısına sahip olmak ve cildin yaşlanmasını geciktirmek mümkündür.

    Medikal estetik alanının uluslar arası çapta hızlı gelişimi, hastaların ameliyat gerektirmeyen gençleştirme prosedürlerini talep etmelerinden dolayıdır. İnsanların bu prosedürleri istemelerinin nedeni, hasta olmalarından dolayı değil, daha iyi görünmek ve daha iyi hissetmek istemelerinden dolayıdır. Bu hasta profili, odağın, hastalığın teşhisi ve tedavisi olduğu tıbbın diğer alanlarından farklı olarak medikal estetik ve estetik cerrahiye özgüdür. Medikal estetik bu nedenle benimsenmiş olsa da estetik cerrahinin yerine geçmez. Bu iki disiplin arasında sinerjistik bir ilişki vardır.
     
    Yeliz bunu beğendi.
  2. Meliss

    Meliss Tecrübeli Üye www.pembeoje.com

    medikal estetik merkezileri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi sahibi arkadaşlar bilgileri paylaşmaya nedersiniz yüzümde çizgiler var bir yol gösterin bana.
     
  3. Yeliz

    Yeliz ★ ★ ★ ★ ★ ★★★ www.pembeoje.com

    Meliss merhaba arkadaşım medikal estetik gerçekten hoş bir yöntem botox bir ara çok popülerdi fakat şimdi şimdi dolgu harika bir yöntem ben özellikle göz altı ışık dolgusunu tercih ediyorum çünkü göz altında morarma ya da kırışıklıklar var ise harika sonuçlar veriyor Eşittir ben :) sonuç çok güzel kırışıklıklar için de kullanılıyor biliyorum gene de bir araştır istersen :)
     
  4. Alara

    Alara Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Kadınların en önemli kurtarıcısı Medikal estetik aynalarla barışık kalmanızda iyi bir arabulucu diyebiliriz.:D:D
     
    Yeliz bunu beğendi.
  5. Yeliz

    Yeliz ★ ★ ★ ★ ★ ★★★ www.pembeoje.com

    Sen ne güzel gülmüşün öyle :)))))) güzellik ve estetik denilince bir de hemen sonuç verince biz kadınlar hemen mutlu oluyoruz bir de kadını mutlu etmek zor derler ne alaka doğum gününde medikal estetik ısmarla gör bak bizden mutlusu var mı? Hiç :)
     
  6. Alara

    Alara Profesyonel Üye www.pembeoje.com

    Söz konusu bakım ve güzellik olunca mutlu olmamak mümkünmü.:) Şekerim :)
     
    Yeliz bunu beğendi.
  7. Yeliz

    Yeliz ★ ★ ★ ★ ★ ★★★ www.pembeoje.com

    değil mi? ya :)
     

Sayfayı Paylaş