Meme uçlarım çok iri olduğu için ince sütyenler kullanamıyorum abiye ve sırt dekolteli elbiseler kullandığım zaman çok zorlanıyorum meme uçları küçültülebilir mi küçültülebilirse bir olumsuzluk yaşarmıyım sonrasında.
Küçük bir operasyonla iri meme uçları küçültüle biliyor doktorunu iyi seçmeni tavsiye ederim anestezi alacak ve bir operasyon geçireceksin.
Bir elbise giymek için böyle bir şeye bence değmez. Yazıktır. Hani sağlık için olsa neyse de bence elbise için değmez bu Benin düşüncem Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimisi buyuklugunden sikayetci kimisi buyutme derdin de hep kendimizde olmayanin derdindeyiz Benim de basenlerim var aksine ust tarafimda incecik resmen goruntu kirliligi Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Brezilyalı bayanlar o kalçaları özel olarak büyütüyor. İrileştiririyor. Hatta kalçayı geri çıkaran silikon aparatlar takan bayanlar gördüm. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ust incecik olunca basende buyuk olunca ortaya cikan manzarayi bir dusun eteklerimin belini resmen basenim.tutuyor bel tarafi bosluk Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eeee ne demişler kadının kalçalısı yemeğim salçalısı böyle düşün moral olsun canım klasik türk kadını ne yaparsın