ne yapmalıyım?

Konusu 'Kısırlık / İnfertilite' forumundadır ve Hazan-34 tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

1. Hazan-34

Hazan-34 Profesyonel Üye www.pembeoje.com

selam arkadaşlar
    biz yaklaşık 3 aydır bebek için çalışıyoruz ancak bugün gene kırmızıları gördüm eşim daha önce bisiklet sporu yapmış ve bu kısırlığa neden olabilir falan diyodu bide akrabalarındada çok var kısır olan bendede vücudumun belli dönemlerede oluşan kist sorunu var ancak şuan yani uzun zamandır böyle bi sorunum yok sizce vakit kaybetmeden hastaneye gidip tetkiklere başlamalımıyım? bide nasıl hareket etcem yardım edermisiniz özle doktoramı gitmem gerekiyo bi yol gösterirmisiniz..

2. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

canım ümüdünü kesme kendini negatife ayarlama, herşey iyi olur, göreceksin, ama doktorsuz tabiki olamaz. Şimdiden yani planlamışken folik asidi kullanmayı başla. Hamile kaldıktan sonra da durma 3 aya kadar hep onu kullan. DOktora da git, yumurtalıklarını kontrol etsin. 3 ay daha çok kısa bir süredir, daha olacak,korkma.

3. anyuta

anyuta Profesyonel Üye Forum Yazarı www.pembeoje.com

birşey sormak istiyorum adetin kaç gün sürüyor ve bir önceki adetinle bir sonraki ile kaç gün geçiyor. Bunu bana yazarsan sana en şanslı günlerini hesaplayabilirim tıp yöntemlerine göre

Sayfayı Paylaş