Neden dolgu yaptırmalıyım?

Konusu 'Meme Dolgusu' forumundadır ve Fahriye koru tarafından 13 Nisan 2015 başlatılmıştır.

  1. Fahriye koru

    Fahriye koru Yeni Üye www.pembeoje.com

    Meme dolgusu sağlıklı bir uygulamamıdır her keze uygulanabilirmi göğüslerim küçükler bu nedenle büyütmek istiyorum ve genelde dolgu yaptırmamı tavsiye ediyorlar.
    dolgu hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim ama her soru sorduğum yerde neden dolgu yaptırmıyorsun diye soranların sayısı çoğunlukta meme dolgusu hakkında bilgi verirmisiniz.
     
  2. DR. Mehmet Akgün

    DR. Mehmet Akgün ★ ★ ★ ★ ★ www.pembeoje.com

    Merhabalar Fahriye hanım. Meme dokusunun küçük olmasından rahatsız olan , yaşı da 18 i geçmiş olan, herhangi bir ciddi rahatsızlığı olmayan herkes bu işlemi yaptırabilir. Deneyimli bir hekim tarafından yapılır ise sonuç yüzgüldürücüdür. Hastaneye , anesteziye, ameliyathaneye , ameliyat kesi izine gerek kalmadan, 20-30 dakika kadar kısa bir sürede ağrısız sızısız meme büyüklüğünü artırabilirsiniz. Üstelik, aynı gün sosyal hayata da dönersiniz, bandaj veya başkaca işlemlere gerek duymaksızın. İyileşme süresi çok çok kısadır. Farklı bir doku olarak algılanmaz. Siz bile kısa bir zaman sonra fark edemeyecek hale gelirsiniz. Daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsanız lütfen arayınız
     

Sayfayı Paylaş