her kıl tipi için lazer epilasyon uygulanabiliyormu detaylı açıklayıp bilgilendirirseniz çok sevinirim. iyi forumlar
Deri renginiz açık renk ise , kıl renginiz koyu ise ve kıllar kalın ise lazer epilasyondan çok iyi istifade edersiniz. Kıllar ayva tüyü gibi ince ve açık renk ise hele bir de koyu renk cilt tipine sahipseniz işiniz oldukça zordur.
Alexandrite , Nd-YAG ve Diode sisteminde kıllar tekrar çıkamaz. Siz kılı kök folikülü ile beraber ortadan kaldırmış oluyorsunuz
Bikini bölgesinde oluşan kıl dönmelerine lazer uygulanabilirmi lazer kök folikülü ile beraber ortadan kaldırmış oluyor demişsiniz böylelikle tekrar çıkamaz ve kıl dönmeside olmaz sanırım doğru anlamışmıyım.Doktor bey
Ben 1 yıl önce yaptırdım bikini bölgesine lazer epilasyon 4 ay sonra tekrar tüyler çıkmaya başladı bende bir daha gitmedim sinirlendim ama bu gün pişmanlık duyuyorum az ama yinede tüyler çıkıyor şimdi tekrar gitsem kalı çözüm olurmu
Tabii devam ederseniz sonuç alırsınız. Ancak seçeceğiniz lazer alexandrite olsun o bölge için. İPL e gitti iseniz sonuç almanız mümkün olmaz haliyle